Opozicija osvojila još jedan mandat u niškoj opštini Palilula

Izborna komisija opšine Medijana Niš saopštila je da, nakon juče ponovljenih izbora na dva biračka mest, tri opozicione liste imaju mandat više u odnosu na rezultate izbora održanih 2. juna, pa će u Skupštini grada imati ukupno 16 odbornika, a koalicija na čelu sa SNS 11 mandata.

Grupa građana „Dr Dragan Milić“ imaće osam mandata, lista „Biramo Niš – Biramo Medijanu“ šest, a lista „Ujedinjeni – nada za Niš“ dva mandata, saopštila je OIK nakon obrađenih podataka sa biračkih mesta broj 14 u Osnovnoj školi „Ćele Kula“ i broj 16 u Vatrogasnom domu, gde su izbori za opštinske odbornike ponovljeni.

Koalicija okupljena oko SNS osvojila je 15.220 glasova, što je 38,42 odsto birača koji su izašli, a to je dovoljno za 11 mandata.

Grupa građana „Dr Dragan Milić“ osvojila je 11.000 glasova, odnosno 27,77 odsto, a lista „Biramo Niš – Biramo Medijanu“ 8.317 glasova, odnosno 20,99 odsto.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare