Nikola Tasić mladi fudbalski talenat iz Leskovca potpisao je ugovor sa Zvezdom, Dubočici doneo 5 miliona dinara

Foto: Instagram Zvanična stanica GFK Dubočica

Uzbudljiva vest stiže iz sveta fudbala jer je sedamnaestogodišnji Nikola Tasić iz Leskovca konačno stavio potpis na ugovor sa Fudbalskim klubom Crvena zvezda. Ovaj talentovani igrač već je doneo značajnu finansijsku injekciju svom matičnom klubu „Dubočica“ od čak 5 miliona dinara, što predstavlja 20 posto od transfera.

Nikolin prelazak u Crvenu zvezdu nije samo sportska već i finansijska pobeda za „Dubočicu“, koja će ukoliko se mladi fudbaler pokaže u crveno-belom dresu, dobiti dodatnih 100.000 evra.

Interesovanje za Nikolu nije novo jer su prošle godine postojale ponude čak i do 200. 000 evra, ali roditelji su, kako je otkrio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, smatrali da je njihov sin trebao dodatno da napreduje, intelektualno i fizički, pre nego što se odluči za ovaj važan korak u karijeri.

„Zaista je jedan od najtalentovanijih deteta na našem prostoru. Fudbalski klub će dobiti još 100. 000 evra, i kao što vidite dovoljan je pravi trenutak na koji smo čekali, a nudili su i 200.000 evra prošle godine ali roditelji su smatrali da dete još treba intelektualno i fizički da napreduje“, kazao je Cvetanović.

Nikola Tasić (2006) već sada važi za jednog od najtalentovanijih mladih fudbalera u Srbiji, a navijači iz Leskovca s nestrpljenjem očekuju njegove buduće uspehe na terenu.

Nikola je rodom iz Međveđe gde i danas živi njegova porodica. Svoje prve fudbalske korake je napravio u Fudbalskom klubu „Jablanica“ da bi sa 11 godina prešao u FK „Slogu“ a potom u Dubočicu. Niegov prvi trener Stefan Raičević kaže za Jugmediu da je Nidža već sada veliki sportista i vaspitano i kulturno dete.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare