Veterani FK Dubočice traže hitnu ostavku uprave kluba zbog afere nameštanja utakmica

Bivši fudbaleri Dubočice, koji su, kako navode u današnjem saopštenju, deo svojih sportskih karijera, a i život, uložili u ugled i integritet Dubočice iz Leskovca zatražili su trenutnu ostavku sadašnje uprave ovog kluba.

Saopštenje prenosimo u celini:

„Dubočica, čija je stojednogodišnja tradicija ponos svih nas kao i svih građana Leskovca, je umešana u aferu nameštenih utakmica.

Zbog velike ljubavi prema klubu ali i obaveza da tu vekovnu tradiciju zaštitimo i očuvamo za naredne generacije, zahtevamo da uprava kluba momentalno podnese ostavku.

U periodu kada država, grad Leskovac, aktivni fudbaleri, sportski radnici, pa i mi bivši fudbaleri, se trude da revitalizuju klub i vrate ga na stare staze, afera nameštenih utakmica je nešto što zahteva ostavku aktuelne uprave.

Molimo celokupnu javnost Leskovca da zna da ovo saopštenje nema političke konotacije, već je plod iskrene želje „veterana“ da očuvaju Dubočicu.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

9 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Putnik
09.07.2024. 16:00

Ostavke naravno. A veterani da se obrate tuziocu ili u UKP. Treba neko zbog ovoga da ide u zatvor.

Ivan
09.07.2024. 18:32
Odgovor za  Putnik

Ma da. Dok kokeza bio sve utakmice namestene bile u prvu ligu. Svi zivi namestaju,nasli dubicicu da kaznjavaju.
A inspectori sve znaju a nista ne preduzimaju dok im ne jave odozgo.

Marionete
09.07.2024. 18:48

Naravno da nisu sjajni u upravi dubocice,to sto su uradili sa namestanjem,srozali ugled na ionako niske grane… slazemo se svi sa time,ali ovi nazovi veterani su sastavljeni ili napravljeni da bi smenili ove sadasnje i da se onda uglave u fotelje,ubace svoju familiju,prijatelje i da rade istu pricu…
Zalosno je sto se u Leskovcu sve svelo na licnu korist

Lale
09.07.2024. 21:44

Ma ajde kao nije se nameštalo ranije prilikom ulaska u više rangove.

Harry
10.07.2024. 08:15
Odgovor za  Lale

Kad već izgleda da branite krivično delo, onda nađite koju lepu reč i za džeparoša koji će Vam ukrasti novčanik? Zašto mi se čini da tih reči neće biti? Malo doslednosti, molim.

Deki
09.07.2024. 22:02

Sns botovi po nalogu brane „FK Dubocicu“. Koliko su srozali naeod i razmisljanje ljudi od 2012 godine do danas. Brane se dokazani lopovi i namestaci utakmica. Pa zasto da ne, kada vrh drzave poklanja Kosovo i Loznicu namerava da potruje, zasto da se ne provuku i namestaci utakmica. Sramota Leskovcani koga branite.
U istoriji cete biti zapisani kao sramote grada Leskovca!

Sasa
09.07.2024. 22:28

Gde je ovde veteran GFK Dubocica Mitic iz Vlase. On je vladar ovog zahteva iz senke.

Vozač
10.07.2024. 01:08

Koji veterani ovo su pola sns- ovci.Veterani nisu pozvani ni na otvaranje stadiona generacija 60ih i 70ih koja je igrala drugu ligu Jugoslavije.Vlasta Češanj golman,Nota golman, Banković.Stevica Janković cel vek trener itd,itd pravi veterani

Srećko
10.07.2024. 19:23

Malo razuma za nameštanje ,naredba Odozgo,pa ti odbi zna se šta može da sledi,po meni pemetna odluka,okolnosti takve .Gde svi Turci tu i mali Mujo.