Evzoni zatvoren zbog požara, putnici se preusmeravaju na drugi granični prelaz

Foto: Printscreen instagram stranica putdogrcke_triptogreece

Granični prelaz Evzoni zatvoreno je zbog požara u Grčkoj, potvrđeno je Telegrafu iz Auto-moto saveza Makedonije. Na graničnom prelazu saobraćaj je obustavljen od 12 sati.

„Granični prelaz Bogorodica/Evzoni zatvoren je za saobraćaj sa grčke strane zbog požara“, rečeno je.

Kako iz Auto-moto saveza Makedonije dodaju za Telegraf.rs, sva vozila se preusmeravaju na granični prelaz Dorjan.

Prema pisanju grčkog portala Kathimerini, požar izbio nešto posle 12 časova na travnatoj površini. Na licu mesta je 22 vatrogasaca i 10 vozila koji rade na gašenju požara.

Još nije poznato kako je do požara došlo, ali se pretpostavlja da je u pitanju šumski požar, s obzirom na velike vrućine koje su ovih dana pogodile Grčku.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare