POKS Leskovac upozorava da meštani dve ulice nemaju vode u naselje Rade Žunić i na pucanje starih cevi

Ovih dana kada vrucine dostizu i preko 40 stepeni u hladu stanovnici mesne zajednice Rade Žunic, odonosno, pojedine ulice su bez redovnog snabdevanja vodom za piće, tvrdi se u današnjem saopštenju POKS Leskovac.

Dodaje se da danas nemaju vode ulice sa rednim brojevima 23 i 27.

Takođe se navodi da dolazi do prskanje cevi, usled njihovog lošeg kvaliteta, a vodovodne cevi, koje su sami meštani kupovali 1989. Su od lesonita.

„Recimo u ulici 23 kod objekta gospodina Randjelovića u toku godine 2023. je bilo 19 intervencija sa nastavcima na po 10 cm. U ulici 25 je bilo 17 intervencija, ulice se prekopaju, kvar se trenutno sanira i kad prodje vece m/v za odnošenje smeća,  odmah dodje do kvara“, piše u saopštenju i dodaje da se od Vodovoda godinama bezuspešno traži zamena cevi.

Trenutno, navode još, je poslednjih dana primećeno iskopavanje za gasnu mrezu u Vaskovom naselju, te da „ i iza njih ostaje ista slika i lom“.

POKS podseća građane Leskovca da je na poslednjoj Roštiljadi jedan od glavnih sponzora bilo JKP Vodovod Leskovac.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

3 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Moka
20.07.2024. 13:38

POKS je trebao da potpiše ostavku gradonačelnika ako mu se ne sviđa. Pošto nije znači da su zadovoljni sa svime pa i sa tim što nemaju vodu!

Citalac
20.07.2024. 15:31

Odgovor na pitanje zasto nema vode u naselju treba da da odgovor vas odbornik iz tog naselja koji je deo vlasti Sasa Stevcic, a ne da postavlja pitanje nekom nepoznatom, fiktivnom, neodredjenom.
Nema vode jer lokalna vlast na celu sa Meskom nije uradila nista za 12 godina, a POKS-ov odbornik Sasa Stevcic podrzava gradonacelnika iz njemu znanih licnih razloga, tako da ce brzo da osvane neko zaposljenje, neki projekat, neka koalicija.
U izbore sibusao kao opozicija, sada se takodje predstavljas kao opozicija, ali neces da potpises za ostavku gradonacelnika.
Pametnom dosta, ali Vi mislite da ima jos budala koje ce da vam poveruju.

Drug član
21.07.2024. 14:27

Ko je POKS da upozorava?