Besplatna škola rukometa u Rukometnom klubu “Dubočica 54”

Kao i do sada, od 1. septembra ponovo je krenuo upis u besplatnu školu rukometa RK Dubočica 54 pod nazivom „Jer talenat nema cenu“. Treninzi će biti održavani tri puta nedeljno (ponedeljak, utorak i četvrtak) od 18 sati u sali OŠ „Josif Kostić“ u Leskovcu.

Projekat besplatne škole rukometa za decu uzrasta od 7 do 12 godina započet je u septembru 2021. godine. Deci su omogućeni besplatni treninzi, kao i kompletna oprema za treninge.

Danas škola broji oko 50 članova. Do sada je kroz besplatnu školu prošlo preko 200 mališana.

„Da se vredan rad uvek isplati pokazuju ostvareni rezultati na državnim prvenstvima održanim ove godine u junu i to u dve kategorije“, navode iz ovog kluba.

Što se naredne sezone tiče, treba naglasiti da je ovo prvi slučaj da u bogatoj rukometnoj istoriji od 70 godina, klub ima sve mlađe selekcije. Od besplatne škole rukometa, preko generacija dečaka M12, M14, M16, juniorske i seniorske ekipe!

„Takođe, koristimo priliku da najavimo početak takmičenja u seniorskoj konkurenciji. Ekipa Dubočice 54 prvo kolo Super rukometne lige započinje u Kragujevcu. Utakmica u kojoj je domaćin Radnički na programu je u nedelju, 15. septembra, sa početkom u 18 časova“, najavljuju iz Rukometnog kluba „Dubočica 54“.

 

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

1 Komentar
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mila
11.09.2024. 15:35

Bravo za prof Monju.