Radničke Sportske igre za zaposlene u vlasotinačkim firmama

Sportsko-rekreativni centar Vlasina i ove godine organizovaće Radničke sportske igre za zaposlene u vlasotinačkim preduzećima, ustanovama i privatnim firmama, u malom fudbalu i basketu 3×3, u muškoj i ženskoj konkurenciji. Turnir će početi u sredu 25.septembra, a prijave su moguće do ponedeljka 23.septembra do 12 sati.

„Cilj nam je rekreacija zaposlenih i okupljanje ljubitelja sporta. Organizujemo turnir za mali fudbal u skladu sa pravilima UEFA, a basket 3×3 u skladu sa pravilima FIBA. Takođe, za ženske ekipe nema kotizacije jer su manje zastupljene i želimo da ih ohrabrimo da se prijave, a za muške ekipe kotizacije su 10.000 za mali fudbal i 4000 dinara za basket 3×3“, kaže direktor SRC Vlasina Saša Đokić.

Pravo učešća imaju firme čije je sedište na teritoriji opštine Vlasotince, a dozvoljeno je formiranje i zajedničke ekipe koju čine igrači iz najviše tri firme.

Za mali fudbal ekipa treba da ima 10 igrača, a za basket 3×3 pet igrača.

Za muške ekipe u malom fudbalu biće organizovana dva uporedna turnira – za ekipe koje u svom sastavu imaju registrovane igrače i za ekipe koje nemaju takve igrače.

Utakmice će se igrati radnim danima, od 17.30, po rasporedu koji će biti utvrđen nakon završetka prijavljivanja ekipa.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare