Cvetanović sa predstavnicima Jure o nastaviti sa radom u gradu i postavljanju stanice za merenje kvaliteta vazduha

Povodom donacije južnokorejske kompanije Jura, koja će biti usmerena ka oblastima zdravstva i obrazovanja, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović održao je sastanak u svom kabinetu sa menadžmentom ove kompanije. Donacija će predstavljati vid društveno-odgovornog ponašanja kompanije, koja će svojim aktivnostima doprineti rešavanju važnih pitanja.

Na sastanku je rečeno, da će kompanija Jura, koja u ovom trenutku zapošljava 3.200 radnika, nastaviti sa radom u gradu na Veternici, te da će u narednom periodu uz pomoć lokalnog rukovodstva podići uslove rada na viši nivo, a sve sa ciljem održavanja kontinuiteta pozitivnog poslovnog ambijenta, u kojem se saradnja odvija, saopšteno je iz lokalne samouprave.

Ovom prilikom, bilo je reči i o učešću ove kompanije u gašenju požara u fabrici boja i lakova Nevena kolor, koji se dogodio krajem proteklog meseca. Pored toga što su nadležnim službama na raspolaganju bili svi resursi Jure, a pre svega kadrovski, u krugu fabrike, od strane Zavoda za javno zdravlje Leskovac, postavljena je i stanica za merenje kvaliteta vazduha. Od ključnog značaja je i činjenica da je južnokorejska kompanija ugradila i sopstvenu mernu stanicu, zahvaljujući kojoj će se ubuduće vršiti monitoring kvaliteta vazduha.

Sastanku su prisustvovali i direktor Javnog preduzeća Urbanizam i izgradnja, Novica Nikolić, šef Odeljenja za finansije Gradske uprave Grada Leskovca, Marija Milosavljević i sekretar Skupštine Grada Leskovca, Zoran Vukašinović.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

5 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ivan
20.09.2024. 14:24

Kakve veze imaju Novica i Marija sa stanicom za postavljanje kvaliteta vazduha?

Harry
20.09.2024. 16:48
Odgovor za  Ivan

Nikakve

Deki
20.09.2024. 14:39

Spala knjiga na tri slova.

Sima
20.09.2024. 15:12

Gde je bio ovaj patriota kada su radnici trazili svoja prava? Ali,donacija……….E tu mu nema premca

Trg
20.09.2024. 15:45

Lepo. Kvalitetan sastanak i dobar dogovor sa menadžmentom kompanije.