Promene u kabinetu gradonačelnika Leskovca

Poslednjeg danu prethodne sednmce, iz kabineta je otišla gradska većnica Aleksandra Stojanović, koja je takođe obavljala i poslove PR-a gradonačelnika. Najavljena je i smena i šefa kabineta Aleksandra Ničića, čiji rad novinari ne mogu da ocene jer su ga viđali samo kada je delio poklone i bukete cveća gostima.

Iako su Stojanović i Ničić bili kritikovani za svoj loš rad, nema potrebe za brigom jer su oni već ranije obezbedili stalna radna mesta. Cvetanović može kritikovati svoje saradnike, ali ako su tokom službe iskazivali poštovanje i odanost, obično ih zbrine.

Na mesto pomoćnice gradonačelnika i PR-a dolaze nova lica, ali poznata široj leskovačkoj javnosti. Mlada novinarka Sanja Stevanović iz Televizije Leskovac, prepoznata kao jedna od najboljih među mladim novinarskim nadama, imenovana je za pomoćnicu gradonačelnika i njegoovg PR istovremeno. Takođe, Jelena Marković, dugogodišnja spikerka i novinarka iste televizije, angažovana je kao PR gradonačelnika nešto ranije.

Aleksandru Stojanović i NIčiča čekaju  stalna radna mesta van kabineta,  dok se šuška da bi bivša piarka mogla biti smenjena i sa funkcije gradske većnice, koja joj je, očigledno, prijala i probudila ambiciju za vođenjem. No, dvoje šefa u jednom kabinetu očigledno su suvišna.

Već se spekuliše o dovođenju novih, mladih i obrazovanih lica, ali se očekuje i povratak Andreje Krstić Stošić, diplomiranog profesora engleskog jezika, koja se ističe znanjem, odmerenošću, kulturom i skromnošću.

Prema nezvaničnim informacijama, Cvetanović razmatra nju za šefa kabineta ili novu gradsku većnicu.

Ove promene dolaze nakon afere „atarskih puteva“, u kojoj je ključna figura Perica Gavrilović, za kojeg se čini da je radio stvari za koje ni sam Cvetanović, koji se u njega zaklinjao, nije znao.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

10 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Miloš
23.09.2024. 19:26

Pericu su makli a Saška li ostaje?

Kasirka
23.09.2024. 19:41

Svi koji su trcali za taj SNS su zamenljivi sem njega, on je Bog. Pa dokle vise, idi bre covece, pusti mladje

Za Kasirku
23.09.2024. 23:20
Odgovor za  Kasirka

A zbog čega treba da ode ako je lokalna lista na kojoj je on bio prvi osvojila 50% glasova odnosno samostalnu većinu u Skupštini grada?

Saša
23.09.2024. 19:53

Ovi ršili da dokusure grad!

Kobajagi
23.09.2024. 19:58

Kozmeticke promene ili kobajagi. Ne diraju su ovi što su silni umisljni direktori i nacelnici,sto su stavili sapu na sve, oni dobro rade, do juce nisu nista imali sad zivot na visokoj nozi

Mile
23.09.2024. 21:19
Odgovor za  Kobajagi

Kakvoj visokoj nozi promeniše sto žene ……..

Parizermen
23.09.2024. 20:31

Mnogo je menjao, stigao na red i on, samo ne znamo da li ce sam dati ostavku, ili ce ga smeniti partija ili policija. Unutar SNS pocela kadriranja oko privremenog veca koje se ocekuje, kao i oko osioca liste zbog brzih lokalnih izbora u Leskovcu

Šifra krompir
23.09.2024. 20:38

Kad je već krenuo da menja nek promeni i načelnika gradske uprave jer ništa nije unapredio ni poboljšao. naprotiv upropastio je i ono što je vredelo.

Krompirko
23.09.2024. 22:32
Odgovor za  Šifra krompir

Krompirko ce da napreduje u velikog sefa zajedno sa ekipom, taj trojac bez kormilara ce tek da nam dodje glave ko sto je i njega izminirao

djoka
23.09.2024. 23:51

komunisti na vlasti
……. drzi kladionice i reketira firme navodnim …….
ko posreduje izmedju dunava i firmi kada su paljevine i kome ide deo?
serif daje nase pare firmama i one zadrzavaju 10% ,ostalo mu …….. pa ako prodje prodje ako neko nadrlja onda to predsednici MZ za 10% i mora da cute inace nema te.
koliko je malih prozvodno usluznih radnji dobilo po 8.000.000dinara? 10% za sebe a ostalo vrate
gazdi.pa ja znam za najmanje 2,i jos se hvale. po 3 puta je tu oprano po 8. miliona gde te firmice zadrzavaju 10% a ostalo kes vracaju gazdi…najvece pranje para je odradjeno za vreme korone.
obicna poreska olako moze utvrditi,ali ona zaobilazi te firmice….po nalogu tate.
lopurde na vlasti, ali u grob ne mogu da ponesu nista pa cak ni dusu!