“Čilavret” stao na gol i Radnički pobedio

Foto: Facebook FK Radnički

Fudbaleri Radničkog iz Vranja upisali su svoju prvu pobedu u ovoj sezoni pobedivši ekipu “Mladost” sa 2:1. Protiv neugodnog protivnika poveli sa 1:0 golom Bekirija. Gosti su, međutim, izjednačili sredinom drugog poluvremena, da bi “Radnički” odneo pobedu golom Đorđevića.

Ovaj meč ostaće upamćen i po tome što se golman “Radničkog” povredio na zagrevanju, a pošto je i rezervni već duže povređen na gol je stao predsednik i trener ovog kluba Dejan Osmanović. Tokom utakmice je branio sjajno tako da su protivnički igrači uspeli da mu daju gol tek iz jedanaesterca.

On je odlično organizovao igru iz zadnje linije, a odlučujući gol je pao na njegovu asistenciju posle ispucavanja lopte. Nekoliko puta je izvodio slobodne udarce tako da su navijači na stadionu umesto Kaleja počeli da ga zovu Čilavret.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare