Vučević: Biće podneta krivična prijava protiv menadžera Jure

Foto: Instagram milosvucevic_odbrana

Premijer Miloš Vučević izjavio je danas da će Inspekcija za rad iz Niša danas ponovo izaći na teren da ispita poslednji incident u kompaniji Jura u Leskovcu kada je menadžer kompanije stolicama gađao radnice.

„Inspekcija je već bila na terenu, ali nije zatekla menadžment, tako da će otići danas ponovo. Mogu da kažem da će danas protiv menadžera biti podneta krivična prijava, o čemu će danas više saopštiti Ministarstvo za rad ”, izjavio je Vučević, nakon što je prisustvovao obeležavanju 33 godine postojanja i rada Javnog preduzeća „Srbijašume“ odgovarajući na pitanje novinara Insajdera da li posle poslednjeg incidenta proverava šta radi Inspekcija za rad, koja je u prošlosti primala donacije od te iste Jure.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

4 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
mile
01.10.2024. 12:50

Ej bre, premijer mora to da najavi. Da je ovo normalna zemlja sa svim nezavisnim institucijama do sada bi 100 puta reagovalo tuzilastvo a ne da cute kao mutavi dok im ovaj stvor to ne nalozi. Eeee radikalska prcijo i gradjani vrcani u vrcu ve pokvarenu…

Aleks
01.10.2024. 13:13
Odgovor za  mile

Ne bi ništa bilo da nije bilo pritiska medija jer nije prvi put. Onaj opsenar priča da će prestati strana ulaganja jer su radnici razmaženi pa oni odmah shvate kako će ostati bez posla jer će jura da ode iz Le. Svaki pojedinac mora da odgovara za svoja dela, dosta više države u državi.

Sima
01.10.2024. 13:02

Kako on moze da zna da li će biti pokrenut krivični postupak?samo dokaz da su umešani u pravosudne institucije

ne nasedajte
01.10.2024. 13:13

A naknada zaposlenima za pretrpljeni stres, bol urušeno zdravlje? Opet vas vozaju.