Na “Leskovačkom pobedniku” radost i suze

Međunarodno takmičenje pod nazivom “Leskovački Pobednik“ 14. po redu, odražano juče na bazenu SRC Dubočica Leskovac, okupilo je 407 dece iz 24 kluba – Bugarske, Severne Makedonije i iz Srbije, a na ovom prestižnom takmičenju briljirali su “Sveti Nikola” iz Niša i PK “Leskovac”, po ukupnim rezultatima.

Nadalje prenosimo saopštenje organizatora, Plivački klub “ Leskovac “.

“Takmičenje je svečano otvorio Stefan Kitanović Narodni poslanik, a i sam bivši plivač i osvajač mnogobrojnih priznanja i nekadašnji sportista grada Leskovca, rekavši da je zadovoljstvo i čast da se u gradu održavaju ovakva takmičenja, da grad ulaže puno u sportiste i da zato i dolazi do uspeha. Ispred kluba se obratio i Milan Kitanović, veoma uspešan bivši plivač, a sada i trener, koji je i delegiran da ispred Plivačkog saveza Srbije bude i komesar na ovom takmičenju.

Bilo je mnogo radosti, ali i suza…jer svi su hteli da budu Leskovački Pobednik. Najbolji su odneli pehar svojoj kući, a to su: kod devojčica Dragutinović Miona iz kluba Orka 034 iz Kragujevca, a najbolji kod dečaka bio je Sošić Ilija iz plivačkog kluba “Viking“ iz Paraćina.

Takođe pehare za najmladju učesnicu i za najmlađeg učesnika poneli su u klub Sveti Nikola iz Niša, jer su imali plivače koji su 2018 godište i 2017 kod dečaka.

Kao najbolji klub po osvojenim bodovima, bio je plivački klub “Leskovac“ kao i domaćin takmičenja, na drugom mestu bio je klub “Sveti Nikola“ iz Niša i na trećem mestu plivački klub “Niš 2005“.

This slideshow requires JavaScript.

Ovom prilikom se zahvaljujemo Gradu na velikoj pomoći i ulaganju u naš klub i našoj deci, sponzorima kao što su kompanija Fush iz Oraovice, Dunav osiguranju, , takođe se zahvaljujemo sportskom centru SRC Dubočica, Policijskoj upravi, Turističkoj organizaciji Grada Leskovca, svim roditeljima koji pomažu oko organizacije . Nadamo se da ćemo svake godine biti još bolji i opravdati sva ulaganja i očekivanja”.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

1 Komentar
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Nataša
06.10.2024. 13:54

Bravo!