Vozač „opela“ vozio brzo, pa automobilom sleteo u predejansku reku

Mlađi vlasnik „opela“ napravio je jutros u centru varoši Predejane kod Leskovca saobraćajni incident kada je srušio sve pred sobom i sleteo u reku. Na sreću, ostao je nepovređen u delimično smrskanom vozilu, ali je pričinjena velika materijalna šteta, dok su građani Predejana su ogorčeni.

Saobraćajna nezgoda dogodila se oko 4.30 sati, kada, srećom, nikoga nije bilo na glavnoj ulici i pored tog jedinog mosta u centru Predejana.

„Toliko nas je malo ostalo u Predejanu, a pojedini vozači voze veoma brzo u ovoj centralnoj ulici, ne računajući da je u blizini i škola.“, kaže jedan od meštana Predajana.

Iako ispred mosta postoji znak za usporavanje vožnje, vozač ga nije ispoštovao, već je, verovatno usled neprilagođene brzine, pokosio sve pred sobom i od mosta završio u reci.

Uviđaj je obavila saobraćajna policija, potvrđeno je Jugmediji iz PU Leskovac.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

3 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Milan
06.10.2024. 13:35

Ispravka. Skola se ne nalazi tu vec u drugoj ulici 700 m. Od mesta udesa.

Milan
06.10.2024. 15:05
Odgovor za  JuGmedia

Svim putevima se ide do skole. Zavisi samo odakle krenes.