Svetska trka mira stiže sutra u varoš na Vlasini

Trka mira, najveća svetska mirovna manifestacija, stići će u Vlasotince sutra, u sredu 9.oktobra u 12.45. Učesnici, njih 15 iz različitih zemalja, doći će na plato ispred zgrade opštine, gde će im biti priređen doček i prateći program.

Trkači će stići iz pravca Crne Trave, a na ulazu u Vlasotince pridružiće im se deca – sportisti iz Atletskog kluba Vlasotince. Nakon kraćeg programa trkači nastavljaju put Leskovca. Ko želi može da im se pridruži na putu.

Trka mira je prvi put organizovana 1987.godine i za 37 godina prošla je kroz 160 zemalja na sedam kontinenata. Ove godine u Srbiji trka traje od 8. do 15. oktobra i prolazi kroz Vranje, Vladičin Han, Surdulicu, Crnu Travu, Vlasotince, Leskovac, Niš, Aleksinac, Ražanj, Kruševac, Paraćin, Jagodinu, Lapovo, Veliku Planu, Beograd, Novi Sad, Srbobran, Bačku Topolu, Staru Moravicu i Suboticu.

Svi građani koji žele mogu da prisustvuju sutrašnjem događaju.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare