Preko Preševa pokušao da prokrijumčari nov vanbrodski motor od vredan 21 hiljadu evra

Carinski službenici otkrili su pre dva dana, 7. oktobra na graničnom prelazu Preševo, pokušaj krijumčarenja vanbrodskog motora, čija je vrednost procenjena na 21.000 evra.

Slučaj je otkriven na izlazu iz zemlje, kada je vozač kombija rekao da nema ništa za prijavljivanje, a potom je u tovarnom delu njegovom vozila pronađen nov vanbrodski motor marke „Mercury 200HP L V6“, bez bilo kakve dokumentacije.

Daljom kontrolom utvrđeno je da vozač, kao domaći državljanin, nema pravo upravljanja vozilom stranih registracija, pa je po tom osnovu zadržan i kombi vredan 8 hiljada evra.

Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak pred nadležnim sudom, do čijeg će okončanja i krijumčarena roba i vozilo biti zadržani.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare