Povratnički meč Andreja Pešića ipak početkom naredne godine

Povratnički meč leskovačkog profesionalnog boksera Andreja Pešića planiran za decembar najverovatnije će biti odložen za početak naredne godine zbog povrede koju je zadobio u meču 3.avgusta u glavnom gradu Ukrajine Kijevu.

Podsetimo, Andrej je boksovao protiv domaćeg boksera Serhiy Radchenka za WBC Silver Titulu u Bridgerweight(101,6kg) kao eliminacioni meč za WBC titulu prvaka sveta. Samo par nedelja pre meča Andrej je na sparing pripremama u Rumuniji polomio desni palac.

„U dogovoru sa našim menadžerom pokušali smo da odložimo meč ali zbog obaveza prema organizatoru u tome nismo uspeli. Imali smo samo dvadesetak dana da saniramo povredu u čemu smo donekle uspeli. Uprkos svemu Andrej je odlično ušao u meč o kod bodovnih sudija vodio na poene do 8 runde kada je došlo do ponovnog preloma“, kaže njegov trener Bratislav Pešić.

Uz nadljudske napore i samo jednom rukom Andrej je uspeo da privede meč do kraja dvanaeste runde ali je uz jako diskutabilnu odluku sudija pobedu odneo domaći bokser.

„Posle letnjih odmora krenuli smo sa pripremama ali nam je posle lekarskih pregleda preporučeno da Andrej na treningu ne koristi desnu ruku još najmanje mesec dana čime smo onemogućeni da odradimo kvalitetne pripreme tako da se sve odlaže za početak naredne godine“, ističe Pešić.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare