Market Mere prerasao u super market sa raznovrsnijim artiklima

Kao i što je obećano, market Mere  Leskovac od sada nosi epitet – super, jer je broj artikala i njihova raznovrst daleko uvećana, a proširen je i prostotor koji se sada prostitre na površini od 2.500 kvadrata. Kao super market poslovaće već od 12. oktobra.

Podsetimo, to je prvi super market kompanije Mere u Leskovcu, a otvoren je kao običan market u jula ove godine u Ulici Đorđa Stamenkovića bb, iza salona nameštaja Dits, odnosno, pored fabrike “Jura”.

Radno vreme objekta je od 9 sati. 

Parola ove kompnaije ostaje i dalje ista: Niske cene svaki dan

Ono što ovaj, sada, super marekt razlikuje od drugih jesu niske cene artikala, čak, 20 posto niže od prosečnih cena u maloprodajama u gradu na Veternici. S druge strane, iz ove trgovinske grupe tvrde da je kvalitet proizvoda isti kao u drugim trgovinama.

Navode, između ostalog, da se u asortimanu nalaze prehrambeni proizodi poput mesa, suhomesnatih, mlečnih, smrznutih i konzerviranih proizvoda. Osim toga, moći će da se kupi kućna hemija, galanaterija, tekstil, mali kućni aparati, kao i auto program, hrana za kućne ljubimce, garden program i drugo.

A ukoliko obiđete super mareket Mere, videćete šta sve još možete da pazaririte po niskim cenama

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

1 Komentar
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Deki
10.10.2024. 10:27

U odnosu na Zlatni Prag i ABCDEFG je jeftiniji za 50%!