Leskovački odbojkaši gostuju sutra na terenu ekipe Radničkog iz Kragujevca

Odbojkaški klub Dubočica iz Leskovca u subotu će gostovati na terenu ekipe Radničkog iz Kragujevca u okviru drugog kola Banka Postanska Stedionica Superlige. Ova utakmica će predstavljati pravi izazov jer je Radnički jedan od favorita prvenstva.

Iz kluba poručuju da veruju u svoj tim kao i u njihov kapacitet da pruže snažnu igru i da ostvare dobar rezultat.

Za sve ljubitelje odbojke OK Dubočica poziva da prate ovaj meč uživo putem YouTube kanala Odbojkaškog saveza Srbije, čime će svi navijači i simpatizeri imati priliku da podrže Dubočicu i prate dešavanja u realnom vremenu.

“Hvala vam na podršci i poverenju! Nadamo se uzbudljivoj utakmici i verujemo da će naš tim dati sve od sebe”, poručuju iz kluba.

Foto: Ilustracija

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare