Od 22. oktobra do 4. novembra Leskovački dani muzike

U utorak, 22. oktobra u Leskovačkom kulturnom centru biće otvoreni 16. po redu Leskovački dani muzike – Ledamus, koji će trajati do 4. novembra. Ovu manifestaciju organizuje Muzička škola „Stanislav Binički“ pod pokroviteljstvom Grada Leskovca i Ministarstva kulture.

Na dan otvaranja festivala, sa početkom u 20 sati, biće priređen svečani koncert Kamernog orkestra „Amorozo“, a tom prilikom nastupiće i solista Vasilije Stamenković na harmonici, a učešće će uzeti i dirigent Biljana Radovanović Brkanović.

U okviru ovogodišnjeg festivala, biće održani i koncerti „Neda Nikolić kvartet“, Ansambla „In media res“, Gradskog dečjeg hora „Zvezdice“, Vokalnog ansambla „Stars“.

Takođe, nastupiće i Laura Levai, Zoran Krajišnik, Milena Damnjanović, Nikola Mikić, Stefan Sretić, Tanja Simonović, Miomir Simonović i Dragana Raić, dok će na samom završetku festivala u ponedeljak 4. novembra, u 19 časova u Svečanoj sali Grada Leskovca nastupiti Dmitrij Prokofjev na violončelu i Vladimir Milošević na klaviru.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare