Zbog nesreće u kojoj su poginule dve devojke, tužilaštvo traži osam godina zatvora za Anđelu iz Predejana

U Višem sudu u Vranju završeno je suđenje optuženoj Anđeli S. iz Predejana, zbog krivičnog dela “teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja”, zbog toga što je optužena pre nepune tri godine, upravljajući automobilom sletela u reku. Tada su dve devojke nastradale, a Anđela koja je upravljala vozilom i još jedna njena saputnica su zadobile lakše povređene.

Kako su potvrdili iz Višeg javnog tužilaštva u Vranju,postupajući tužilac je tražio osam godina zatvora za A.S. zbog učinjenog dela.

„Na ročištu koje je održano u četvrtak izneta je i završna reč u ovom procesu. Od strane javnog tužioca je predložena kazna zatvora u trajanju od 8 godina. Objavljivanje presude je zakazano za dan 25.10.2024. godine, u 15.00 časova“, navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

Vraćale se iz provoda, pa sletele u Južnu Moravu

Podsetimo, nesreća se dogodila 29. januara, 2022. godine, oko četiri časa ujutru, kada su se četiri devojke vraćale kući u Predejane, posle izlaska u Vladičinom Hanu.

U saobraćajnoj nesreći kod tunela Manajle, u ranim jutarnjim satima, automobil marke „golf 5“ sa četiri devojke iz Predejana, sleteo je u Južnu Moravu.

Tela Anđele M. i Katarine P. pronađena su u Južnoj Moravi. Prva je pronađena Anđela, a potom i Katarina. Obdukcija je utvrdila da su nastradale utapanjem. A. S. i K. M. su u nesreći lakše povređene. A.S. se branila sa slobode.

Sud bi presudu u ovom slučaju trebalo da saopšti sledećeg petka, tj. 25. oktobra.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare