Niš: Miodrag Stanković poziva na koalicIoni razgovor vladajućih stranaka u Medijani

Miodrag Stanković, šef odborničke grupe Ujedinjeni-Nada za Niš i kopredsednik GrO Niš, moj grad, rekao je na pres konfernciji da vladajućim stankama u opštini Medijana ne idu u prilog prepucavanja preko medija, te da se svi različiti stavovi mogu uaglasiti na koalicionom satansku.

 Na pitanje koliko ozbiljni sukobi i podele u opoziciji u Nišu, on je kazao da postoje sukobi mišljenja i različitih predloga za rešavanja određenih političkih tema ali da nema podela.

“Sve kritike i razmena argumenata su normalna stvar u jednom demokratskom društvu. Smatram da neslaganje između GG Dragan Milić i Demokratske stranke je više sukob mišljenja nego politički sukob i da je mogao i morao da bude razrešen bez učešća javnosti jer sve to ide u prilog SNS”.

Odgovarajući da li sukobi i podele opoziciju mogu da koštaju vlasti u opštini Medijana, on je odgovrio negativno, rekavši da se razmena argumenata najpre treba dogoditi na koalicionim sastancima, pa tek onda, ukoliko su nepremostiva, ići u javnost.

“Ovaj nesporazum je  mogao biti razrešen u kratkom roku u okviru vladajuće koalicije u GO Medijana. Čim se uključi javnost onda to menja kontekst I prerasta u veće nerazumevanje, tj kako se ga I sami okarakterisali sukob”.

Takođe odgovarajući, Stanković je ocenio da su preletanja u SNS uvek moguća, ali da misli da do toga neće doći.

“Bilo kakvo preletanje iz vladajuće koalicije u GO Medijana u redove SNS dovelo bi otežanog funkcionisanja vlasti ili do promene vlasti, uz napomenu da je svaki odbornik vlasnik svog mandata i da svojom savešću odgovara građanima za svoje postupke”.

Što se njega tiče, on, dodao je, insistira na jedinstvi i poziva sve političke aktere u vladajućoj koaliciji GO Medijana da se ubuduće uzdrže od međusobnih političkih optužbi koje destabilizuju vlast na Medijani.

“Jer, smatram da sva ovakva neslaganja mogu da se reše u neposrednom dijalogu na koalicionom sastanku”, ponovio je Miodrag Stanković.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare