Povređena žena na pešačkom prelazu kog Šop-Đokića u Leskovcu, majka odgurnula ćerku i spasila je povreda

Na ženu, koja je Bulevar oslobođenja u centru Leskovca prelazila na pešačkom prelazu sa ćerkom, naleteo je vozač i udario je automobilom, a na licu mesta slika je potresna jer je na ulici kesa sa kupljenim prehrambenim proizvodima.

„U urgentni centar su pre 40 minuta dovežene majka (50) i njena ćerka (18). Devojka, na sreću, nema povreda, osim velikog stresa, a majka je trenutno na snimanju. Sumnja se da ima naprsnuće ili prelom podlatkice“, kaže za Jugmediu direktor Opšte bolnice.

Očevici pričaju da je majka zaštitila ćerku, tako što ju je odgurnila i stala pred automobil. A za volanom automobila marke Kia bila je žena, za koju opet kažu da nije vozila brzo.

Saobraćajna nezgoda dogodila se oko 12 sati. Na licu mesta su policija i hitna pomoć.

Foto: Čitalac Jugmedie

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

2 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
жалосно
27.10.2024. 13:22

Жалосно.Посебно што је то као један од прелаза на који су стављени они кинески катадиотери који не слиже сврси јер им ту није мести.да ли је неко одрадио студију,план по коме су постављени или је то опет воља врховног да му светли пред општину.Није злато све што сија посебно није безбедно

Lila
27.10.2024. 16:09

Pa kako je udarila ako je sporo vozila? Poludeše brzom vožnjom, motori takođe. Kamere pa kažnjavati ali na žalost nema ko.