Nagrađeni studenti Tehnološkog fakulteta

LESKOVAC – Petnaestoro studenata Tehnološkog fakulteta u Leskovcu nagrađeno je danas za najbolja idejna rešenja za nove prehrambene proizvode.

Direktor USAID projekta lokalnog održivog razvoja Howard Ockman i dekan Tehnološkog fakulteta u Leskovcu Ljubiša Nikolić uručili su nagrade studentima čija su idejna rešenja najbolje rangirana na konkursu za nove prehrambene proizvode Tehnološko-prehrambenog parka i Tehnološkog fakulteta.

Ovaj konkurs bio je namenjen studentima završne godine odseka prehrambenih tehnologija.

Ukupan nagradni fond konkursa, u iznosu od 1500 evra za sedmoro studenata, obezbeđen je uz finansijsku podršku USAID-a, i deo je projekta osnivanja Centra za razvoj novih prehrambenih tehnologija u sklopu Tehnološko Prehrambenog Parka (TPP) u Leskovcu.

Prvonagrađena Jelena Ranđelović dobila je iznos od 500 evra.

Najbolje rangiranim studentima će biti omogućeno da razvijaju svoje ideje u pilot postrojenju Tehološko prehrambenom parku  i kreiraju nove i unapređene proizvode na rentabilan način.

(Kraj)mil

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare