Basta potpisao za S.P.A.L iz Ferare

Talentovani fudbaler iz Leskovca, Lazar Nikolić, među poznavaocima fudbalskih prilika u Leskovcu poznatiji kao Basta, dojučerašnji igrač beogradskog Partizana potpisao je petogodišnji ugovor sa italijanskim  fudbalskim klubom S.P.A.L iz Ferare.

Nešto  više od godinu dana Nikolić je proveo u mlađim kategorijama Partizana gde je došao iz OFK Beograda u paketu sa Arminom Đerlekom.

Popularni „Basta“ treniraće sa najboljom ekipom i nastupati za mladi tim SPAL-a kako bi se lakše uklopio i spremio za nastupe u Seriji A

Potpisivanjem ugovora sa klubom iz Serije A, Nikolić je napravio ogroman korak u svojoj karijeri i igraće u ekipi u kojoj od januara nastupa još jedan igrač bivši igrač Partizana, Brazilac Everton Luiz a pored Nikolića u klub je, na pozajmicu, stigao i reprezentativni čuvar mreže Vanja Milinković-Savić.

Bio sam vrlo srećan u Partizanu. Zahvaljujem se svom klubu i menadžeru na svemu a posebno i direktoru Vagnatiju na ukazanoj prilici. Treniraću sa prvim timom i boriti se za svoju šansu”, kaže za juGmediu ovaj talentovani napadač.

Za Polisportsko društvo umetnosti i rada, kako u prevodu glasi pun naziv fudbalskog kluba SPAL, sredinom šezdesetih godina prošlog veka nastupao je i jedan od poznatijih fudbalskih trenera Fabio Kapelo.