BEBI AKCIJA! TSV BRAVE misli na vaše dete

TSV misli na natalitet juga Srbije i uveo je super ponudu pelena za bebe, te uz kupljena 3 pakovanja pelena četvrta ide gratis!

Uz kupljeno pakovanje dobijaju se dva komada vlažnih maramica 64/1 a tu je i standardna akcija „da nas bude više“ za tek rođene bebe ne starije od mesec dana, uz otpusnu listu iz porodilista.

TSV diskonti poklanjaju bebama pakovanje pelena, vlažne maramice, kupku, šampon, puder i pomadu.

Dobar kvalitet, niske cene, ljubazno osoblje – ključ uspeha!

Takvih prodavnica već četiri godine ima pet samo u Leskovcu: U Ulici Svetozara Markovića 2, kod Doma vojske, u Južnomoravskih brigada 104, preko puta Cap-capa, zatim, na Trgu Narodnih heroja, na skveru u Podvorcu, U Prvomajskoj ulici bb kod Tri šešira, te u Bulevaru oslobođenja 137, preko puta Tehnološkog fakulteta.

Dobar glas pročuo se brzo, pa se javila potreba za otvaranjem novih prodavnica na jugu Srbije. U Lebanu prodavnica je u Ulici Cara Lazara 82 kod kafića Galerija, u Gredilici u Ulici 29. Novembra 47 u centru varoši, u Bojniku u Ulici Stojana Ljubića 4 kod Ekonomske škole, u Vladičinom Hanu u Ulici Nikole Tesle 2 pored starog mosta kod NIS pumpe, i u Vranju u Ulici Kralja Milana 44 u Gornjoj Čaršiji.