Bolji uslovi za pacijente u KC Niš

????????????????????????????????????

Roma Company donirala je građevinski materijal u vrednosti od 600.000 dinara iz svog prodajnog asortimana, neophodnog za renoviranje dela Kliničkog centra Niš.

 Ovo je jedan u nizu projekata, koje je kompanija podržala u gradovima u kojima posluje povodom obeležavanja 25 godina postojanja.

Ova donacija će biti zaista od velikog značaja, pogtovo što ćemo sva sredstva nameniti preuređenju prostora prizemlja Dečje klinike, u kome će do kraja idućeg meseca i zvanično početi da radi Dečji urgentni centar, prvi u Srbiji“, izjavio je direktor niškog Kliničkog centra Zoran Radovanović.

????????????????????????????????????

S obzirom na to da da se već krenulo sa radovima i opremanjem prostora, mali pacijentiće se  bez obzira na to što se nalaze u bolnici, prijatnije osećati.

„ Divan je osećaj darivati i zato smo povodom obeležavanja 25 godina postojanja kompanije, započeli projekat pod sloganom „Ko kreči, kuću leči“ u okviru kojeg smo do sada u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kraljevu, Prijepolju i Danilovgradu donirali ukupno 3,6 miliona dinara“, kaže Nemanja Romandić, direktor Roma Company.

Saradnja sa Kliničkim centrom Niš ostvarena je kao deo projekta „Ko kreči, kuću leči“, u okviru kojeg je do sada donirano po 600.000 dinara za renoviranje Kliničko-bolničkog centra Zemun-Beograd, za nabavku i ugradnju klima uređaja za Zdravstveni centar Užice – OJ Opšta bolnica Prijepolje, kao i za nabavku i ugradnju klima uređaja za Predškolske ustanove „Olga Jovičić Rita“ u Kraljevu i „Radosno detinjstvo“ u Novom Sadu.