Na Gastromag internacionalnom takmičenju u Makedoniji kuvari leskovačke Visoke poslovne škole osvojili su 28 zlata, 7 srebra, 6 bronze i 4 pehara.
U kategoriji 30 zemalja i oko 400 učesnika, jedanaestorka iz Leskovca proglašena je za najbolji junior tim, najbolju Visoku školu, a osvojili su i pehar za najbolje pripremljeni moderni tanjir i jedan pehar za sudiju Momčila Conića.
Studenti su briljirali i dobili nagradu Mišelinovog univerziteta u Varni, a Lazar Rakić, Miljan Kocić i Milan Marković vaučere od po 1.000 evra za nastavak školovanja u Mišelinovim prestižnim restoranima.
Spremali su jela u 7 kategorija: moderno jelo, jelo od piletine, ribe, pastu, picu, nacionalni sto i postavku hladnog stola.
Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!