Dani proje čuvaju od zaborava stare recepte

Mesna zajednica Crvene Reke i Osnovna škola „Jovan Aranđelović“ uz podršku Turističke organizacije Bele Palanke a pod pokroviteljstvom opštine Bela Palanka organizuje gastro-manifestaciju „Dan proje“ koja će se održati 20.maja.

Ova manifestacija pokušava da sačuva od zaborava stare kulinarske recepte naših baka  kako bi se oni  prenosili  s kolena na koleno

„Dan proje“ je gastro manifestacija koja se ove godine organizuje po osmi put u selu Crvena Reka, udaljenom 10 kilometara od Bele Palanke.

Učesnike očekuju i prigodni pokloni kao i nagrade za prva tri mesta u kategoriji najbolje proje, kao i nagrade za najbolje aranžiran sto i za najkreativniju proju.

Prijavljivanje učesnika je u prostorijama Turističke organizacije do 19.maja svakog radnog dana  od 7 do 15 časova, a moguća je i prijava na kontakt telefon: 018/853-080, kao i u Osnovnoj školi u Crvenoj Reci „Jovan Aranđelović“ na telefon 018/485- 8806. Prijave se mogu izvršiti i kod zamenika predsednika Mesne zajednice Crvena Reka, Vladimir Tričković na kontakt telefon. 064/1371684.

Zoran Panić

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare