Dinamo ide u Inđiju da pobedi

Inđija je jedna od ozbiljnijih ekipa u Prvoj ligi i zato će nam to možda biti najteža utakmica u ovom delu prvenstva, ali Dinamo je favorit i svaku utakmicu igramo da pobedimo. Znam da možemo da pobedimo i ovog puta i osvojimo tri boda, izjavio je predsednik i trener FK Dinamo Vranje Dragan Antić na konferenciji za medije povodom predstojeće utakmice sa Inđijom.

U okviru 17. kola Prve lige Srbije, FK Dinamo gostuje u subotu Inđiji, a u ovaj meč, kako kaže trener, vraćaju se pet igrača koji nisu mogli da igraju u prethodnoj utakmici sa Teleoptikom koja je završena pobedom Dinama (1:0).

„Pokazali smo da možemo i tada da igramo jer svi momci daju svoj maksimum na terenu, samo da Dinamo uvedemo u Super ligu. Uslovi za igru u Inđiji su dobri, kao i teren i mislim da možemo lako doći do bodova“, optimističan je Antić.

Novajlija u timu Nikola Vukajlović, kaže da su prvi utisci po dolasku u tim fenomenalni.

„Drago mi je što sam deo ekipe koja se bori za ulazak u Super ligu. Sviđa mi se stil igre, svi odlično sarađujemo sa šefom i zajedno činimo dobar kolektiv“, ističe Vukajlović.

Fudbaler Marko Hristić prognozira da će utakmica sa Inđijom biti veoma teška jer nijedna ekipa ne sme da se potcenjuje u ovoj ligi.

„Idemo da odigramo čvrsto i jako i da pobedimo. Naš stil igre je ofanzivan i otvoren, uvek igramo za gol više“, jasan je Hristić.