Dinamo: Ne predajemo se, idemo da osvojimo makar jedan bod

U okviru devetog kola Super lige Srbije, vranjski FK Dinamo gostuje sutra Napretku iz Kruševca, a povodom predstojećeg susreta, šef stručnog štaba i predsednik Dragan Antić, napominje da Vranjance čeka težak posao.

„Moji momci će dati svoj maksimum i očekujem da pružimo dobar otpor Kruševljanima koji su favoriti u ovom meču. Napredak je jaka ekipa sa izvanrednim timom. Ali nećemo da se predajemo. Neophodan nam je makar jedan bod”, istakao je Antić.

Što se tiče igračkog kadra, dodaje, Mlađan Stevanović ne može da igra i to je veliki hendikep za ekipu.

„Na svu sreću, stigao je sertifikat za „povratnika“ Danijela Gašića koji je naše najveće pojačanje i sada možemo da računamo na njega. Bićemo stabilniji u odbrani, što je bio naš najveći problem. Još uvek gubimo poene zbog neiskustva i grešaka pojedinaca, ali moramo da se borimo i da uradimo sve da Dinamo opstane u Super ligi. Idemo da se nadigravamo i da pokušamo da osvojimo bod“, zaključio je Antić.

Fudbaler Nikola Jovanović, kaže da je Napredak favorit, ali da će se njegova ekipa boriti do kraja.

“Nadam se da ćemo u ovom kolu imati malo više sreće, jer je do sada nismo imali i da ćemo se iz Kruševca vratiti sa bodom ili tri”, rekao je Jovanović.

Njegov saigrač Dušan Lalatović kaže da je ekipa dobro trenirala za predstojeći meč, i da iako u njega ulaze kao autsajderi, boriće se za sva tri boda.