Dogovor gradi „Hirurški blok“

VRANJE -Gradonačelnik Vranja Zoran Antić, predsednik Skupštine grada dr Slobodan Stamenković, rukovodioci javnih preduzeća Direkcije za izgradnju i razvoj, Vodovoda, Zavoda za urbanizam i Zdravstvenog centra danas su potpisali protokol o realizaciji preuzetih obaveza na infrastrukturnom uređenju prostora oko Hirurškog bloka.

Po rečima gradonočelnika Antića ovaj dokument je pravno obavezujući za sve potpisnike, a krajnji cilj je da Vranje dobije moderan zdravstveni objekat.

Predsednik Skupštine dr Slobodan Stamenković je istakao da je lokalna samouprava u realizaciji svih dosadašnjih aktivnosti pokazala maksimalnu ozbiljnost i odgovornost da građanima omogući savremeno lečenje.

O značaju Hirurškog bloka, kao strateškoj i kapitalnoj investiciji,  govorio je i v.d.direktora Zdravstvenog centra Vladimir Stamenković, koji je podsetio da su radovi počeli 2006.godine, a stali 2012.godine.

Grem Tindal iz Evropskog Progresa istakao je značaj parnerstva u realizaciji projekta izrazivši uverenje da će u 2016.godini biti potpisan ugovor sa izvođačem.