Donacija Saobraćajnoj policiji vredna milion dinara

VRANJE – Gradonačelnik Zoran Antić i načelnik Saobraćajne policije Igor Živković, na osnovu predloga Saveta za bezbednost saobraćaja potpisali su ugovor o poklonu, koji predviđa donaciju Grada vrednu 986.798 dinara

Donacija se sastoji od saobraćajnih policijskih lampi, informatičke opreme i digitalnih fotoaparata.

“Radi se o namenskim sredstvima od naplaćenih saobraćajnih prekršaja i ovo nije prvi put da Grad pomaže rad Saobraćajne policije jer smo u 2014. godini donirali oko 400.000 dinara”, rekao je Antić.

Predsednik Saveta za bezbednost saobraćaja Perica Janković je rekao da je saradnja sa Saobraćajnom policijom na visokom nivou i najavio skori završetak projekta uvođenja video nadzora koji će dodatno uticati na povećanje bezbednosti učesnika u saobraćaju.

Načelnik Saobraćajne policije Igor Živković se zahvalio lokalnoj samoupravi na podršci i istakao da su svi napori nadležnih organa usmereni na unapređenje stanja bezbednosti, posebno bezbednosti dece u saobraćaju, o čemu je govorio i zamenik predsednika Saveta Igor Milanović. Kako je najavljeno, slična donacija će biti realizovana i u 2016. godini.