Dr Mića Stanković predvodi lebanske demokrate

LEBANE – Demokratska stranka (DS) u Lebanu prva je  predala  kompletnu  listu odborničkih kandidata sa 31 imenom koju je Opštinska izborna komisija prihvatila bez primedbi. Nosilac liste je dr Mića Stanković koji je na čelu lebanske opštine od 2004.godine.

Na listi lebanskih demokrata našli su se sedma profesora, troje ekonomista, poljoprivrednika, studenata a od poznatih imena tu su Lena Đorđević, direktorka Gimanzije,  Boban Stanković, diplomirani ekonomista, Miroslav Stošić, dugogodišnji sportski radnik, Dejan Kostić, preduzetnik,…Na listi je i više od 30 posto žena.

„Na osnovu rezultata koje je lokalna vlast predvođena DS učinila u Lebanu očekujemo više glasova nego na predhodnim izborima. U ovom mandatu koji je pri kraju više pažnje smo posvećivali brizi o socijalnoj zaštiti stanovništva i uređenju infrastrukture ali su se stekli uslovi da se sada borimo za nova radna mesta i poboljšanje standarda, kazao je dr Stanković i dodao da se nije umorio i da je svestan slabosti koje je ova lokalna vlast u nekim trenucima pokazala .

„Koliko smo bili uspešni pokazaće poverenje koje budemo dobili kada se 6.maja naveče prikupe izborni rezultati“, zaključio je Stanković.

 

(kraj)