Druga ženska liga Morava (REZULTATI)

Na polovini jesenjeg dela sezone u Drugoj rukometnoj ligi Morava za žene, postignuti su sledeći rezultati: Topličanin 2-Mladost 35:29, Remesiana-Osice 55:12, Morava-Aleksinac 39:14.

Topličanin 2 i Aleksinac odloženu utakmicu prvog kola odigraće sutra u Prokuplju i tako kompletirati rezultate do 3. kola.
Na tabeli vodi ekipa Remesiane iz Bele Palanke sa šest bodova i gol razlikom od čak +80, što je još jedan od dokaza da Bela Palanka, pored muške, ima i odličnu žensku rukometnu školu.

Muška Druga liga Morava krenula je, prema rečima direktora lige Jovice Pavlovića sa problemima.

Odustajanja i prijavljivanja ekipa za takmičenje dovela su do situacije da se po rešenju direktora lige, sa konačno formiranim brojem učesnika, rezultati prethodno odigranih utakmica upisuju u tabelu kad budu po novom rasporedu i trenutno, iako je bilo više odigranih utakmica, liga se vodi sa samo jednim odigranim kolom.

U (novom) prvom kolu zabeleženi su sledeći rezultati: Progres-Radan 12:21, Vranje 1957(2)-Mladost 31:33, Nišava-Topličanin 2 39:14. Utakmica Železničar 1949(2)-Dubočica 54 (2) je odložena a slobodna je bila ekipa Morave 84.