Festival Niš u srcu – Ulica otvorenog srca

Organizatori festivala Niš u srcu – Ulica otvorenog srca i Turistička organizacija grada Niša, pozivaju sve kreativce, dizajnere nakita i torbi, slikare i umetnike da izlaganjem svojih dela i rukotvorina grad ispune duhom novogodišnjih praznika.

Niš u srcu – Ulica otvorenog srca je zimski ulični festival koji će na trgu Stevana Sremca od 29. decembra do 1. januara ukrastiti grad prazničnom atmosferom.

Trg će tokom četiri dana festivala pored jelke i novogodišnji ukrasa ispuniti i punktovi namenjeni za izlaganje umetničkih radova, slika, knjiga i različitih rukotvorina. Za vreme trajanja festivala za najmlađe Nišlije biće pripremljen poseban novogodišnji program ispunjen interaktivnim radionicama i predstavama.
Posetioci festivala će uživati u muzičkim nastupima koji će od prvog dana dodatno oživeti sliku praznične idile.

Festival je nastao okupljanjem motivisanih i entuzijastičnih Nišlija iz Turističke organizacije grada Niša i Fabrike umetnika, i ove godine će biti održan uz pomoć prijatelja iz Kancelarije za mlade grada Niša, Parking servisa i kompanije IDEA kao glavnog partnera.


Rok za slanje prijava je 20. decembar.

Sva dodatna pitanja i prijave sa kratkom biografijom i fotografijom radova dostaviti na mail: ulica.otvorenog.srca.nis@gmail.com