FK Bobište spremno za uspon ka vrhu

LESKOVAC – U prolećnom delu prvenstva Prve Jabalničke lige fudbalski klub Bobište ulazi sa 4 nova igrača, ali i sa ciljem da popravi svoj plasman na tabeli, što od nas očekuju brojni navijači, kazao je za agenciju „juGmedia“ trener ovog kluba Vladimir Ilić Flaki.

“Ekipa je već startovala pobedom u prvom kolu kupa Jablaničkog okruga. Pobeđena je ekipa Jedinstva iz Gornjeg Stopanja 2-1. Odigrana je i jedna prijateljska utakmica sa ekipom Nebeskih Anđela iz Vranja koju sačinjavaju pripadnici Vojske Srbije i koju su Anđeli dobili sa 3-1. Želimo da u narednoj polusezoni popravimo plasman i da pomrsimo račune mnogim favoritima za najveći plasman a takođe i u kupu Jablaničkog okruga imamo velike ambicije”, kazao je Ilić

Ekipa FK Bobište je u prelaznom roku ojačana sa Predragom Ilićem, koji je došao iz Dubočice 1923 i koji ima višegodišnje superligaško iskustvo, zatim Aleksandrom Stamenkovićem, došao iz Moravac Oriona, Ivanom Jovanovićem iz beogradskog Mabata i Miroslavom Bakićem iz Veternice.

Trener Ilić ima na raspolaganju  25 fudbalera, a nove nade sazrevaju u Omladinskoj školi Bobišta sa tridesetak omladinaca, koji se takmiče u Jablaničkoj ligi mlađih kategorija.

(Kraj)