FSJO Rezultati lige

U Jablaničkoj okružnoj fudbalskoj ligi budući zonaš, ekipa Jedinstva iz Gornjeg Stopanja, stigla je samo do nerešenog rezultata protiv ekipe Umca u Miroševcu  i sledećeg vikenda ima mogućnost da, pred svojim navijačima, protiv ekipe Mladosti iz Vinarca  i matematički overi plasman u viši rang takmičenja.

Iz  FK Jedinstva stižu najave da se klupske prostorije uveliko renoviraju i pripremaju uslovi za ono što će zahtevati komisija fudbalske Zone Jug.

Na ostalim utakmicama postignuti su sledeći rezultati: Zloćudovo-Jedinstvo (š) 3:1, Jedinstvo (G)-Kumarevo 65 2:2, Čekmin-Progres 0:1, Polet-Vučje 2:1, Ofk Brza-Sloga 5:3, Bobište-Železničar  0:1 I Mladost (V)-Mladi Borac 0:0.

Puno vatre  bilo je i na terenima međuopštinske fudbalske lige, pa je tako ekipa Omladinca iz Donjeg Sinkovca, zbog neodigravanja dve utakmice u sezoni, isključena je iz takmičenja pa će sve utakmice ovog kluba, do kraja prvenstva, biti registrovane službenim rezultatom 3:0 u korist protivnika.

Bez borbe, do bodova je stigla ekipa Marjan MB, Sušica 2012 je u Kukulovcu savladala Moravac iz Pečenjevca 3:2, dok je u Pertatu posle serije poraza, Radnički konačno stigao do pobede protiv ekipe Milanova rezultatom 2:1.

Plantaža iz Donjeg Stopanja, koja ima konstantnu formu sa 3:0, preslišala je Bratstvo iz Bratmilovca, dok je Mladost u Batulovcu bila bolja od ekipe Leminda 1953 rezultatom 4:2.

Gradac u Konopnici stigao je do pobede protiv ekipe Šumadije iz Razgojne a u duelu prvog i poslednjeg, OFK Morava je opravdala ulogu favorita i sa 3:2 savladala ŠFU Derbi , za koji je svoj sedmi pogodak na pet utakmica postigao veteran, bivši internacionalac, Igor Mitić pa se, možda s pravom, nameće pitanje gde bi ekipa ŠFU Derbi bila da je Mitić igrao cele sezone.

Ekipa Reala je u Donjoj Jajini, ubedljivo savladala ekipu BSK iz Belanovca 4:1. Posle  nervoznog starta i puno prekršaja od strane igrača obe ekipe i kratkog prekida zbog ulaska jednog navijača u teren, sudija Momčilović je kartonima uspeo da umiri nervozu pa je igra dobila na kvalitetu.

Nenad Stevanović, nekadašnji igrač Vučja, bio je nerešiva enigma za odbranu BSK-a pa je sa tri pogotka i asistencijom Redžepoviću najzaslužniji za pobedu svog tima od 4:1.