Gradonačelnik Vranja prvi na listi za poslanike

VRANJE – Prema odluci izvršnog  odbora Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Vranju  prvi na listi  kandidata za narodne poslanike u Skupštini Srbij je dugogodišnji gradonačelnik Vranja Miroljub Stojčić.

Na  listi Ivica Dačić, Socijalistička partija Srbije, Partija ujedinjenih penzionera, Jedinstvena Srbija,  našla se i   direktorka Osnovne škole u Stublu Danijela Mitić i predsednik Okružnog odbora socijalista i državni sekretar u ministarstvu rada i socijalne politike Negovan Stanković.“ S obzirom da smo gradski odbor koji beleži najbolje rezultate tražićemo da se naši ljudi nađu ne samo u skupštini , već i na drugim mestima u državnoj upravi. Stojčić je čovek sa iskustvom i sve snage odbora na predstojećim izborima biće usmerene da on bude poslanik u skupštini Srbije“ – kaže prvi čovek gradskog SPS – a Zoran Antić.

Socijalisti još uvek nisu odlučili ko će se naći na listi kandidata za funkciju prvog čoveka grada, ali kako nezvanično saznajemo veći deo odboraa je za to da sadašnji podpredsednik skupštine i predsednik gradskog odbora Zoran Antić bude kandidat za gradonačelnika.

(Kraj)