Hit komedija Mr. Big u Nišu

U sredu 28. marta od 20 sati, u niškom Domu vojske, biće izvedena  hit predstava “Mr.Big”, poznata beogradska komedija koja je odigrala izazvala veliko interesovanje publike.

Mlada glumačka ekipa, koju čine dve talentovane dame Marijana Mićić i Mirka Vasiljević i glumac Saša Joksimović, ostaviće vas bez daha, komičnim situacijama i zanimljivim dijalozima izazvaće dobro raspoloženje.

Jedina muška uloga dodeljena je beogradskom glumcu Saši Joksimoviću koji se kaže teško izborio sa ovim darovitim damama, ipak dodaje zadovoljstvo je na njegovoj strani, pišu Niške vesti.

“Obećavam dobru zabavu i prvoklasnu predstavu, jer je u pitanju mlada glumačka ekipa i ja sa njima. Lepo je bilo pripremati ovu predstavu. Njih dve su jako talentovane i dobre komičarke, ali mi je na neki način bilo teško da radim jer su oko mene bile sve same žene. Bilo je napeto”, kaže uz osmeh Joksimović.

Reč je o zabavnom pozorišnom komadu koji publiku upoznaje sa ljubavnim trouglom između dve mlade žene i njihovog muškarca, a junaci su Gagi, Saki i Mare.

Momak koji je uhvaćen u prevari, pokušava da se izbavi iz ove “bezizlazne situacije”

Ova darovita glumačka ekipa obećava puno smeha i zabave, jer ljubavni trougao je nešto u šta se svako može promaći.

“Radi se o momku koji je sa svojom devojkom u stanu dok na vrata dolazi druga sa kojom je u vezi. Postoji puno njih koji su se pronašli u ovoj priči, jer svako se barem jednom našao u ljubavnom trouglu”, kroz smeh kaže on.

Premijera ove predstave odigrana je u tržnom centru u Beogradu, a zatim i u tržnom centru u Novom Sadu. Tada je glumačka ekipa uspela da  do suza nasmeje sve prisutne.

“Radujem se da igram u Nišu, jer sam često samo prolazio kroz Niš ali se skoro nikad nisam duže zadržao. Ovih dana sam malo prošetao gradom i bio u prilici da ga upoznam bolje, prijatno mi je ovde, biće mi drago da ponovo dođem a to je već 28. marta kada igramo predstavu”, priča za Niške vesti Saša Joksimović

Karte možete nabaviti u redakciji Niških Vesti u Prvomajskoj ulici broj 2., u niškom Domu vojske i u City Cafe u Parku Svetog Save.