Irićeva i Nikolić najseksipilniji političari

VRANJE – Članica Glavnog Odbora Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Suzana Popović Irić najseksipilnija je politišarka u vranjskom okrugu, a najeseksipilniji muškaraca među političarima je lider ovdašnje Srpske napredne stranke (SNS), odlučilo je preko 10 hiljada Vranjanaca putem ankete nedeljnika “Vranjske”.

Urednik “Vranjskih” Nikola Lazić rekao je agneciji “jugMedia” da je intersovanje čitalaca bilo iznenađujeće veliko.

“Ljudi su prihvatili naš poziv i svojim glasovima učinili izbor što zanimljiviji. S druge strane i oni koji su bili na listi animirali su svoje prijatelje i poznanike da glasaju, jer je očigledno i njima, ili bar većini njih, stalo do ove titule”, kazao je Lazić

Najseksipilnija političarka i direktorka vranjske biblioteke  Suzana Popović Irić rekla je da joj i ovaj vid podrške prija.

“Ako vas u ovako širokoj anketi podrži više od 50 procenata ljudi, to više nije stvar izgleda, nego mnogo više od toga. Ovo doživljavam kao političku podršku i satisfakciju za ono sto radim u poslednjih dvadeset godina”, istakla je Popović Irić.

A najseksipilniji političar Dragan Nikolić, advokat po profesiji, kazao je da ta laskava titula za njega predstavlja veliku čast.

“Konkurencija je bila ozbiljna i čast mi je što građani Vranja misle da sam među tim ljudima najseksipilniji. Ovo je dokaz da prolazi vreme debelih i zarozanih političara i da treba o svemu voditi računa”, analizirao je Nikolić svoju novu titulu.

Irićeva i Nikolić su imali ozbiljnu konkurenciju u političarkama i političarima, poput, predsednice opštine Vranjska Banja iz DS Slavice Sotirović, odbornice SRS Aleksandre Rajković, lidera SRS i DSS Stefana Dutina i Dejan Stanojević i jš desetak političarki i političara iz Vranja.