Ispovest kidnapovanog Prokupčanina

PROKUPLJE – Moji poslodavci su me kidnapovali iz kuće i lancima vezali za metalnu ogradu zato što sam dan ranije samovoljno uzeo lim iz njihove radnje i prodao ga da bi kupio lek“, priča za agenciju „juGmedia“ Aleksandar Živković iz Prokuplja koga su braća Milan (33) i Aleksandar (31) M. iz tog grada i fizički i psihički maltretirali.

„Znam da sam pogrešio što sam taj lim uzeo i prodao ga za tri hiljade dinara kako bi kupio melem za opekotinu na nozi. Ali, morao sam to da učinim jer me Milan nedelju dana lagao da će mi dati deo plate za taj lek. Kada je i juče odbio da mi isplati makar tri hiljade, naljutio sam se u uzeo lim“, objašnjava Živković.

Prema policijskom saopštenju, braća M., vlasnici servisa za automobile „Maslak“, juče su kidnapovali svog radnika, odvezli ga do radnje, vezali lancima za metalnu ogradu i pshički i fizički ga maltretirali.

„Pretili su da će me ubiti, da će mi odseći ruku. Prepao sam se, mislio sam da je došao kraj. Bojim se još“, ispričao je mladić.

Aleksandar je iskoristio kratko odsustvo svojih mučitelja i telefonom pozvao policiju, a braća Milan i Aleksandar su uhpašeni i biće predati istražnom sudiji.

(Kraj)