Kad Srbin zavede tri stjuardese… BOING BOING (VIDEO)

Onda nikome nije lako, ali vas nasmeje do suza, zaključak je mlade glumačke ekipe koja se okupila oko komada Boing Boing, po motivima teksta Marka Kamoletija i čija premijera se sa nestrpljenjem očekuje na daskama koje život znače u leskovačkom Narodnom pozorištu 13. oktobra.

Ovo autorsko delo mladih leskovačkih glumaca već intrigira ljubitelje pozorišta, jer je u potpunosti prepušteno kreativnosti Filipa Radivojevića, Nenada Mitrovića, Petre Dimitrijević, Nataše Stanković, Mine Cocić i Jovane Grozdanović.

Mlada glumačka ekipa je vredno radila tokom leta na ovom projektu, pokušavajući da našoj publici približi jedan od najigranijih komada u čitavom svetu.

Smešteni u meke pozorišne stolice letećete avionom, uživati u pažnji najlepših stjuardesa i nasmejati „nevoljama“ mladog šumadinca i njegovog ujaka koji ga posećuje u dalekoj dijaspori.

Praznik za oči publike biće kreacije kostimatografa Dalibora Dariusa Blagojevića, a kako zavode stjuardeese, možete pogledati u ovom video klipu na našoj Fejsbuk stranici.

Dragan Marinković