KC Niš raspisao konkurs za prijem 641 zdravstvenog radnika na neodređeno vreme

Klinički centar u Nišu raspisao je konkurs za prijem 641 zdravstvenog radnika u radni odnos na neodređeno vreme, sa punim, odnosno skraćenim radnim vremenom i probnim radom od 6 meseci, za potrebe novoizgrađene Kovid bolnice u Kruševcu.

Kako se navodi u oglasu potrebno im je 40 doktora medicine, odnosno doktora medicine specijaliste anesteziologije, reanimatologije i intenzivne terapije, 20 doktora medicine, odnosno doktora medicine specijaliste pneumoftiziologije, 10 doktora medicine, odnosno doktora medicine specijaliste kardiologije, 5 doktora medicine, odnosno doktora medicine specijaliste endokrinologije, 5 doktora medicine, odnosno doktora medicine specijaliste nefrologije, 3 doktora medicine, odnosno doktora medicine specijaliste hematologije, 5 doktora medicine, odnosno doktora medicine specijaliste interne medicine, 5 doktora medicine, odnosno doktora medicine specijaliste infektologije, 3 doktora medicine, odnosno doktora medicine specijaliste ginekologije i akušerstva, 3 doktora medicine, odnosno doktora medicine specijaliste opšte hirurgije, 1 doktor medicine, odnosno doktora medicine specijaliste urologije, 10 doktora medicine, odnosno doktora medicine specijaliste urgentne medicine, 1 doktor medicine, odnosno doktora medicine specijaliste otorinolaringologije, 1 doktor medicine, odnosno doktora medicine specijaliste neurologije, 2 doktora medicine, odnosno doktora medicine specijaliste transfuziologije, 7 doktora medicine, odnosno doktora medicine specijaliste radiologije, 3 doktora medicine, odnosno doktora medicine specijalne fizikalne medicine i rehabilitacije i 2 doktora medicine, odnosno doktora medicine specijaliste epidemiologije.

Uslovi koje kandidati treba da ispunjavaju su najmanje završen Medicinski fakultet i položen stručni ispit za 3 diplomirana farmaceuta za farmaceutsku delatnost i 5 diplomirana farmaceuta-medicinskih biohemičara za laboratorijsku dijagnostiku.

Sledeći uslovi su završen Farmaceutski fakultet i položen stručni ispit za 15 viših/strukovnih radioloških tehničara, 18 fizioterapeutskih tehničara sa srednjom odnosno višom stručnom spremom, 30 laboratorijskih tehničara sa srednjom odnosno višom stručnom spremom, 2 nutricionista-dijetetičara sa srednjom odnosno višom stručnom spremom, 3 farmaceutska tehničara sa srednjom stručnom spremom, 439 medicinskih sestara-tehničara opšteg smera sa srednjom stručnom spremom.

Potrebna je završena srednja ukovna medicinska škola odgovarajućeg smera i položen stručni ispit

Uz prijavu na oglas sa tačnom naznakom za koje poslove se prijavljuju, kratkom biografijom (CV) sa kontakt podacima (adresa, broj telefona i e-mail) kandidati podnose overene kopije sledeće dokumentacije:

fotokopija diplome o završenoj školi sa kojom kandidat konkuriše; ftokopija svedočanstva od 1. do 4. razreda (za kandidate sa IV stepenom stručne spreme); uverenje o položenom stručnom ispitu;
dokaz o radnom stažu, ukoliko kandidat ima radnog staža (listing iz PIO fonda, kopija radne knjižice i drugo);
dozvola za rad – licenca izdata od nadležne komore (ako je kandidat iz radnog odnosa) ili rešenje o upisu u komoru (ako kandidat nije u radnom odnosu); uverenje o državljanstvu i očitana lična karta.

„Rešenjem v.d.direktora Kliničkog centra Niš,formiraće se Komisija koja će na osnovu uvida u prispelu dokumetaciju prijavljenih kandidata odabrati kandidate koji ispunjavaju uslove oglasa i koji će ući u uži izbor kandidata za prijem u radni odnos na neodređeno vreme sa probnim radom u trajanju od 6 meseci a odabrani kandidati mogu biti pozvani na razgovor sa Komisijom, u cilju davanja predloga o izboru kandidata“, navodi se u oglasu.

Konačnu odluku o izboru kandidata za prijem 641 zdravstvenog radnika u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom (sa probnim radom od 6 meseci), doneće v.d. direktor Kliničkog centra Niš, na osnovu izveštaja Komisije.

Rok za podnošenje prijave je osam dana od dana objavljivanja oglasa na portalu Nacionalne službe za zapošljavanje, a oglas će biti objavljen i na internet stranici Kliničkog centra Niš.

Inače, prijave se podnose lično na pisarnici Kliničkog centra Niš ili putem preporučene pošte na adresu: KLINIČKI CENTAR NIŠ Bul.dr Zorana Đinđića br.48
SA NAPOMENOM “ZA OGLAS” I NAPOMENOM ZA KOJE SE RADNO MESTO KONKURIŠE

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare