Kineski tržni centar u bioskopu Doma sindikata

LESKOVAC – Bioskopska sala u Doma sindikata, sa 710 sedišta i velikom rotirajućom binom, biće najverovatnije pretvorena u kineski tržni centar, rečeno je danas agenciji „juGmedia“ u Samostalnom sindikatu za Jablanički okrug.

Taj sindikat vlasnik je zgrade Doma sindikata od oko 4 hiljade kvadrata u centru Leskovca, u okviru koje se nalazi i bioskop.

Sekretar sindikata Jovica Nedeljković kazao je da je takav potez iznuđen jer sindikalci nisu u stanju da održavaju bioskop, u kome se odavno ne prikazuju filmovi.

„Mnogima smo nudili poslovno-tehničku saradnju u smislu da neko koristi bioskop i plaća troškove grejanja, struju i ostalo, ali niko nije bio zainteresovan“ , objasnio je.

Nedeljković je rekao da se razgovori sa kineskim trgovcim privode kraju.

Najverovatnije ćemo kinskim trgovcima izdati u zakup celu zapadnu stranu Doma sindikata. Osim bioskopa, tu su i veliki hol, hodnici, kao i lokali sa spoljašnih strana“, objasnio je Nedeljković.

Ukoliko se sa Kinezima postigne konačan dogovr, i zakupci nekoliko lokala na zapadnoj i delu južne strane Doma sindikata će morati da se isele.

„To je normalno. Novi zakupac će odlučivati o tome kome će ustupiti zakupljeni prostor“, istakao je Nedeljković.

Kineski tržni centar u Domu sindkata bio bi četvrti po redu u Leskovcu.

 

 

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter!
Budite uvek u toku dešavanja!