KMF Leskovac – Cvetanović vrlodobar 4! 

Ko zna kako bi se završila utakmica da najbolji igrač gostiju, Petrović u 26. minutu ne čini nesmotren potez i rukom, po licu, udara protivničkog igrača za šta dobija crveni karton.

Drugo kolo treće futsal lige Istok, donelo je zanimljiv meč sa puno pogodaka i ubedljivom pobedom KMF Leskovac pred oko 300 gledalaca u velikoj hali SRC Dubočica.

Rezultatski ubedljivom pobedom ekipa iz Leskovca može biti zadovoljna, ali prikazanom igrom nikako. Tek na momente ličila je ekipa KMF Leskovac na  ekipu od prošle godine a ton igri davao je veteran Cvetanović koji je i obeležio utakmicu postigavši četiri pogotka.

Krenulo je dobro, već u trećem minutu prvi gol talentovanog Marjanovića a u šestom bilo je već 2:0. Cvetanović postiže svoj prvi pogodak. I, kad se činilo da će to biti jedna laka i ubedljiva pobeda, gosti su se trgli i počeli da igraju igru koja nikako nije odgovarala leskovčanima. Iz takve igre postignut je i pogodak. Petrović je smanjio na 2:1 i ovim rezultatom otišlo se na odmor.

Ko zna kako bi se završila utakmica da najbolji igrač gostiju, Petrović u 26. minutu ne čini nesmotren potez i rukom, po licu, udara protivničkog igrača za šta dobija crveni karton.

Dva minuta su igrači gostiju uspešno odolevali sa igračem manje i baš u trenutku kad je odnos snaga na terenu bio izjednačen, Cvetanović postiže drugi gol. 3:1 u 28.minutu. Gosti su spustili gard i krenuli u otvoreniju igru a igrači KMF Leskovac preko Marjanovića u 30. i Cvetanovića u 32. i iz kaznenog udarca u 34. minutu stižu do ubedljivih 6:1. Drugi pogodak gostiju delo je Spasovskog u 36. minutu.

Ekipa KMF Leskovac i na ovoj utakmici nastupila je u oslabljenom sastavu bez golmana Veličkovića koji je povređen i Simonovića koji pauzira zbog crvenog kartona iz prvog kola.

Janaćijević, Stanojević, Cvetanović, Kostić, Marjanović, Filipović, Gojović N., Petrović, Gojović M.  i Nikolić aplauzom su pozdravljeni od brojne publike ali će, svakako, morati da se puno više potrude kako bi bili bar blizu igrama iz prošle sezone.

Kmf Leskovac u narednom kolu gostuje ekipi Miners u Majdanpeku koja je u ovom kolu poražena od ekipe Bele Crkve.