KMF Leskovac pregazio i Nišavu

U sportskoj hali osnovne škole „Mika Antić“ u  Nišu, ekipa iz Leskovca u 12. kolu Treće futsal lige srbije savladala KMF Niš 92 rezultatom 2:3 (1:1)

Ponovo su igrači iz Leskovca od gotovog stvarali veresiju i uspeli u igri nerava da trijumfuju


Već u 1. minutu Petrović Nikola savladao je Mitića za vođstvo ekipe iz Leskovca da bi u 17. minutu, Stanković postavio konačan rezultat prvog poluvremena.  Kapiten KMF Leskovac, Nikola Stanojević je na početku drugog dela utakmice u 23. minutu doveo svoju ekipu u vođstvo a već u sledećem minutu Simonović poravnava rezultat. Tačku na utakmicu stavlja jedan od najboljih igrača iz Leskovca, Igor Stefanović pogotkom u 30. minutu.

Moguće iznenađenje kola napravili su Mineri iz Majdanpeka savladavši favorizovani Zufo iz Bujanovca rezultatom 5:3 i tako bar na kratko izjednačili prve dve ekipe sa po 30 bodova s tim što Zufo ima utakmicu manje u kojoj treba da gostuje ekipi Bora.
Sa ovakvim odnosom bodova, KMF Leskovac je u situaciji da za plasman u viši rang takmičenja zavisi isključivo od svojih rezultata i nada se da će Bor uspeti da iznenadi bujanovčane.

U sledećem kolu Leskovac dočekuje ekipu Bora a Zufo gostuje niškim Ekonomcima.