KMF Leskovac silan na domaćem terenu (TABELA)

U 4. kolu Treće futsal lige Istok, ekipa KMF Leskovac ubedljivo je savladala bujanovački BSK rezultatom 6:1 (1:0) i tako se revanširala za prošlogodišnji poraz koji je, možda, KMF Leskovac koštao plasmana u viši rang takmičenja.

Nije delovalo da će pobeda biti ubedljiva posle prvog poluvremena jer su domaći vodili samo sa 1:0 golom Cvetanovića u 10. minutu. U drugom poluvremenu na terenu kao da je bila druga ekipa. Golovi su se ređali kao na traci uz poteze koji su publiku na momente dizali na noge. Uz još dva pogotka Cvetanovića u 22. i 28. minutu i kapitena Stanojevića u 36. sa dva pogotka istakao se i mladi Marjanović u 25. i 30. minutu.

Ekipu iz Leskovca tokom cele utakmice krasila je velika borbenost a sigurnost u polju saigračima davao je oporavljeni golman Veličković koji je u nekoliko navrata odlično intervenisao i preciznim loptama omogućio kontranapade svojoj ekipi. Uz standardno dobrog i borbenog Cvetanovića, kapiten Stanojević je dirigovao napadima svog tima talentovani Marjanović izveo je  par driblinga kojima je zbunio protivničke igrače i postigao vrlo lep pogodak udarcem sa distance.

Ipak, valja naglasiti da se kod mlađih igrača primećuje strah od duela sa iskusnijim protivničkim igračima i možda baš na tom segmentu trener Bojat treba da radi sa igračima čiji talenat nije sporan. Igrom bez straha od duela počeće da stižu i bodovi sa gostovanja koji su preko potrebni za pobede na vrućim terenima poput Majdanpeka, Kuršumlije, Bora.
Objektivna i brojna publika aplauzom je nagradila igru svojih ljubimaca a na tribinama SRC Dubočica bilo je oko 500 gledalaca.
Leskovčanima sledi utakmica u Aleksincu i nada da će stići i prvi bodovi sa gostujućeg terena.

Tabela

  1. Bele Crkve            8
  2.  Radnički 2010       7
  3. Timok 2013           7
  4. Miners                   7
  5. KMF Leskovac      6
  6. Aleksinac              6
  7. Bor                        6
  8. Put inženjering      4
  9. Akademac             2
  10. BSK                     1

2.