Kvalifikacije za takmičenje profesionalnih pekara sutra u Leskovcu

Foto: FB Pekarijada

U Leskovcu će se u sredu, 23. aprila, održati kvalifikacije za takmičenje profesionalnih pekara „Pekarijada 2025“, u Domu učenika srednjih škola Leskovac. Pekari profesionalci, takmiče se u pet kategorija: hleb, burek, štrudla, pizza i kroasan.

 Pekarijada je takmičenje profesionalnih pekara, na kom učestvuju svi talentovani pekari – profesionalci i budući pekari (učenici srednih škola), koji se takmiče za prestižnu titulu najboljeg u svojoj kategoriji.

Predselekcija i kvalifikacije za finale traju do kraja aprila 2025, posle letnje pauze, nastavlja se od septembra takmičenju kada se priključuju i budući mladi pekari. Finale će biti organizovano u Lesaffre pekarskom centru u Beogradu. Ovo jedinstveno nacionalno takmičenje u pekarskoj struci, završiće se svečanim proglašenjem pobednika i uručivanjem nagrada „Prvi među najboljima“.

Kvalifikacije za petu Pekarijadu organizovane su u pet regiona u Srbiji, u pet gradova: u Beogradu, Novom Sadu, Požegi, Paraćinu i Leskovcu.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare