Ljiljana Stjepanović ne može bez cigareta

VRANJE – Proslavljena srpska glumica Ljiljana Stjepanović gostovala je sinoć u Vranju, na  Borinim pozorišnim danima gde je u okviru pratećeg programa upriličeno veče sa ovom glumicom.

Šarmantna i iskrena glumica govorila je o svom životu i radu, ali je napravila osvrt na svoje dolaske u Vranje i nasmejala okupljene u Domu vojske gde se zbog radova na zgradi pozorišta odvija festival 34. po redu festival Borini pozorišni dani.

„Meni je veliko zadovoljstvo što sam posle dugo dugo vremena u Vranju. Ja sam ovde , još dok je pokojni Rade Radivojević bio živ igrala  svoju monodramu i nekako se nisu stekli uslovi da ja ponovo dođem“, prisetila se glumica  i  dodala da joj teško pada što će sada  u ovim „neuslovima“  igrati.

I dok su okupljeni sa pažnjom i razumevanje slušali glumicu ubeđeni da govori o tehničkim uslovima i maloj nepozorišnoj sceni ona je sve iznenadila i nasmejala svojim objašnjenjem.

„A još ne mogu ni da pušim i to mi je strašno. Ne znam kako ću preživeti“, rekla je glumica koja je inače dugogodišnji i strasveni pušač, kako je ranije izjavljivala nije ponosna tu činjenicu ali  ne može bez tog poroka.

(Kraj)iva