Na Dan mladih rukomet na pesku

Na terenu pored SRC “Dubočica” održava se dvodnevni turnir u rukometu na pesku, a sve u organizaciji Kancelarije za mlade grada Leskovca, Rukometnog savez Srbije, Zajednice kontrolora i sudija i omladina grada.

Prijava ekipa je bila besplatna. Nagradni fond turnira je 90.000,00 dinara

Juče je na turniru u muškoj konkurenciji, učestvovalo je ukupno 10 ekipa iz Leskovca, Niša, Vranja i Prokuplja. Prvo mesto je zauzela ekipa Pobeđivači, dok su prošlogodišnji pobednici Osvajači zauzeli drugo mesto. Treće mesto zauzeli su mlade nade Leskovačkog rukometa Nepobedivi koji su pobedili ekipu Zajednice.

Turnir, na kome se danas nadmeću ženske ekipe, posetio je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sa saradnicima, a Aleksandar Stojanović iz Kancelarije za mlade iskoristio je priliku da nešto više kaže o aktivnostima.

Potrebno je naglasiti danas na Medjunarodni dan mladih da je leskovačka Kancelarija za mlade postala je prepoznatljiva u našoj zemlji, a i šire, zahvaljujući rukuvodstvu grada, pre svega gradonačelniku! Do 2012. godine za mlade – za budzet kancelarije za mlade – grad je izdvajao nula dinara, a danas se izdvaja 23.534.000,00 din. Ponosni smo na rezultate koje je kancelarija za mlade postigla u ovoj i prethodnih pet godina!”, kazao je Stojanović.

Ove godine Kancelija je primljena u predsedništvu Nacionalne kancelarije za mlade, a Stojanović je pozivao sve mlade leskovčane da posete i priključe se radu Kancelarije i koriste neki od servisa koji funkcionišu u njenom okviru.